Isnin, 26 Disember 2011

#11



Dengan dendangan lagu Kotak Hati, aku terus khayal macam orang hisap gam. Cuaca hari ini tak berapa cerah. Awan mendung berarak. Dan sekarang hujan. Budak lepasan SPM. Apa yang patut aku buat ? Aku dah mati akal. Dua hari dah aku tido selepas subuh, bangun selepas asar. Haru biru hidup aku. Meaningless. Sigh. Pipi dah makin naik. Makan tak banyak pun. Ni la biggest problem aku sekarang.

Tahun baru dah nak dekat. Azam baru pun kene lah ada. Dan aku? Aku masih berkhayal di takat yang sama. Dengan alam selepas SPM. Aku cuba figure out apa yang aku patut buat. Tapi semua yang ada di dalam list aku dah aku buat. Hangout, korean drama, tengok tv, main internet, lesen kereta, huh.. Apa lagi selepas ni ?

Buntu..

Aku jumpa website ni, maybe dapat tolong aku. Bagi lepasan SPM yang lain yang dah mati akal tak tahu nak buat bende macam aku, cuba layari website ni.






With love, Junks.

Tiada ulasan: